Simbol grafic SI. Banner SI.
Clubul Soroptimist Internațional Târgovişte, România
Prima pagină
Soroptimist Internaţional
Despre noi
Proiecte
Evenimente
Contacte
Cluburile uniunii
Clubul SI Braşov
Clubul SI Bucureşti
Clubul SI Cluj-Napoca
Clubul SI Craiova
Clubul SI Slatina
Clubul SI Târgovişte
Clubul SI Timişoara
Clubul nostru a fost înfiinţat la data de 29 septembrie 2002.
Naşa clubului: Clubul SI Slatina, România
Număr membre: 19
Legături de prietenie cu cluburile SI:
- Kolding, Danemarca
- Neath, Tara Galilor, UK
Conducerea clubului - mandatul:2018-2020
Preşedintă: Mioara Aldescu maldescu@yahoo.com
Secretară: Elena Costache costache_elenaa@yahoo.com

Pe 14 septembrie 2015, cu ocazia deschiderii anului scolar,
la Colegiul National Economic "Ion Ghica" din Targoviste
va participa presedintele Romaniei, dl. Klaus Iohannis.
La acest colegiu este manager o membra soroptimista,
d-na Suzana Ilie, care, impreuna cu elevii colegiului, s-a implicat activ in multe din proiectele derulate de Clubul Soroptimist International Targoviste. Participarea inaltului oaspete este o onoare pentru liceul targovistean, dar si pentru organizatia soroptimista.

Club SI Targoviste

La ceas aniversar

In luna august 2012 Clubul Soroptimist Targoviste a sarbatorit un deceniu de activitate.

Aniv. 10 ani Targoviste 2012

“Nu stiu cand au trecut 10 ani “au gandit cele mai multe dintre noi. Privind in urma credem ca am influentat in bine viata mai multor oameni si acest lucru ne bucura.

Au fost 10 ani frumosi cu satisfactii si cu bucurii.

Proiectele noastre vizeaza drepturile omului si conditia femeii, dezvoltare economica si sociala, sanatate, mediu inconjurator, educatie si cultura.

Pentru realizarea proiectelor am fost sustinute de oameni inimosi , reprezentanti ai institutiilor locale, care ne-au ajutat sa punem in valoare principiile Soroptimismului International.

Alaturi de noi la aceasta sarbatoare s-au aflat nasele nostre de la Clubul din Slatina,precum si reprezentante ale celorlalte cluburi din tara :Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Craiova, Timisoara. S-au spus cuvinte frumoase care au vibrat in inimile tuturor si noua ne-au dat puterea de a merge mai departe.

Nu am fost uitate nici de reprezentantele Soroptimismului international. Au participat la aniversare Ellen Hansen presedinta Uniunii Daneze, reprezentante ale mai multor cluburi din Danemarca, din Neath -Tara Galilor, cu care avem o legatura de prietenie. Ne-am bucurat si de prezenta reprezentantelor din Franta si Turcia.

Ganduri frumoase la adresa activitatii clubului au fost rostite si de catre primarul orasului, D-nul Gabriel Boriga care a spus ”daca mai multe persoane ar munci si ar fi implicate in activitatea de voluntariat a orasului ca si Clubul Soroptimist din Targoviste, am trai intr-o lume mai buna”.

Sansa de a fi soroptimista este, poate, o misiune, o datorie, este o oportunitate de exprimare, de a schimba idei si experiente profesionale, este sansa in care inveti cel mai bine ca « Prietenia este singurul lucru care se poate imparti la infinit »

Aniv. 10 ani Targoviste 2012
A GLOBAL VOICE FOR WOMEN
O VOCE PUTERNICA PENTRU FEMEI